Wednesday, April 01, 2009

Oalah.. ning.. ning..

:Ning Sholeha (Irama Budaya)

Ning nang ning gung....

Egal egol, mlakune koyok menthog
Moto sipit, lambe tipis
Lipstik abang brambang
Alis'e cemlirit koyok clurit

Ning.. yuk kenalan
Sholeha jenengmu

Mulane yo biasa wae
Mulane ora koyok ngene

Tapi saiki aku angel turu
Klingsutan ndukur kasur

Ning.. kapan ketemu maneh?
Esemmu ngenthekne atiku

Pinginku ndekep awakmu
Sing wangi minyak nyongnyong

Aku njegigal
Gara-gara gak sengojo
Ndemek cepitan pupu
Onok sing gumandul

"lek awan jenengku Cak Sholeh"
mak jeder.. atiku ancur

Oalah Ning.. Ning...

sby, 2 april 2009

No comments: